Memphis Depay

Tottenham var med i konkurransen om Memphis Depay da han forlot Manchester United og reiste til den franske storklubben Lyon, de var også med i fjor da den nederlandske spisse valgte Barcelona og jaggu er de på banen nå som Robert Lewandowski og Raphinha er på plass på Camp Nou. Sammen med fornyelsen av Ousmane Dembele har Barcelona sitt nye stjernegalleri satt han på sidelinjen.

Til tross for at han var Barcelonas toppscorer forrige sesong, vil spilleren nå være den syvende spissen bak nevnte pluss Ansu Fati, Pierre-Emerick Aubameyang og Ferran Torres hvis han blir værende. Det er en ubehagelig situasjon for en som fortjener å starte.

Memphis vet allerede hva som står på spill. Klubben har møtt agenten hans for å forklare situasjonen. – For øyeblikket er han ikke en viktig spiller for Barcelona, ​​og den beste løsningen ville være at han forlater laget denne sommeren.

Les: William Saliba endelig klar!

Nederlenderen tenker på det. Han vet at han har et godt rykte og at han kan gå til et lag hvor han vil spille regelmessig, men han vil ikke gå til hvilket som helst lag. – Ønsket er Premier League, men ikke gamleklubben Manchester United.

Som i tilfellet med Frenkie de Jong vil et eventuelt salg, som de katalanske gigantene tror vil være i området rundt 20 millioner euro, bedre litt av den økonomiske balansen klubben streber med å finne.

I tillegg ville det frigjøre lønnsplass for å kunne registrere de nye spillerne som allerede har kommet og som ikke kan registreres .

Sport skriver i dag at Tottenham har lagt inn et bud på 17 millioner euro, 3 millioner euro under det Barcelona ser for seg og nesten 20 millioner euro under verdien Transfermarkt har satt.

Les: LEGO presenterer «The Office»