(foto: liverpool, twitter)

Liverpool har fått en sjanse til å endelig fikse et av de største problemene i Jurgen Klopps lag midt i Barcelonas vedvarende økonomiske problemer. La Liga-gigantene opererer fortsatt under et redusert budsjett etter vill overforbruk de siste årene.

Det stramme budsjettet kan koste dem vidunderbarnet Gavi, som har en kontrakt som går ut om 18 måneder.

SISTE: Ajax i skikkelig trøbbel

Gavi har spilt for Barca siden han ble forfremmet fra La Masia-akademiet, og 17-åringen har vært en viktig spiller under Xavi. Barca vil gjerne beholde ham i Catalonia utover den nåværende kontrakten hans er utløpt, men møter intens konkurranse.

Liverpool har dukket opp som en potensiell destinasjon og Gavi kan fort være løsningen på et av de potensielle problemene i Klopps lag vil møte de neste årene. Georginio Wijnaldum har ikke blitt erstattet direkte siden han dro til Paris Saint-Germain på slutten av forrige sesong.

Liverpools alternativer på midtbanen blir eldre, med James Milner og Jordan Henderson begge over 30. Og Curtis Jones har fortsatt ikke bevist at han kan starte regelmessig.

Scoret i helga: Der satt den skikkelig for Barcelona!

Gavi vil være en perfekt signering for Liverpools fremtid.

Ifølge Nacional viser det seg umulig for Barcelona å matche pakken som Liverpool tilbyr. Anfield-klubben står nemlig klar med årslønn på rundt 30 millioner kroner og en signeringsbonus på 80 millioner for 17-åringen, skriver Express.