Vil høre mye om draktnr. 20 fremover.

Det koker på Stadio Olimpico etter at Barcelona kapret Bordeaux spiller Malcom rett foran nesa på Roma. Manager Eusebio Di Francesco hadde allerede planlagt velkomsten til brasilianeren og fortalt verden om de gode nyheten.

Barcelona bladde opp 400 millioner kroner og lovet en lysende karriere i La Liga og hvis du skal tro en rasende Roma manager, også benyttet seg av ufine metoder. Klubben prøver nå å forklare hva som skjedde og tenker seriøst på å ta Barcelona til retten.

På mandag kunne både Bordeaux og Roma bekrefte de var enige om en overgangssum for Malcom, men Barcelona kom imellom og kunne et døgn senere presentere en kontrakt.

Den spanske fotballgiganten opplyser på sine nettsider at Bordeaux får 41 millioner euro for den 21-årige kantspilleren. I tillegg kommer én million euro i variable kostnader.

Barcelona gir Malcom en femårskontrakt og vil bli med Barcelona-troppen som er på treningsleir i USA så fort som mulig.

Les også: Celtics stjernespiller mister kampene mot Rosenborg
Malcom skulle i utgangspunktet lande i den italienske hovedstaden mandag kveld, men det skjedde ikke etter at Barcelona snøt Roma for overgangen i siste liten.

Barcelona skal ha tatt kontakt med Bordeaux etter at klubben mislyktes i å hente Malcoms landsmann Willian fra Chelsea.

Romas som driver med forberedelser til neste sesong i USA hadde tenkt at han skulle sette seg på flyet i dag, men istedenfor er det Barcelona som trakk det lengste strået denne gangen.