Denne gangen skal jeg holde munnen lukket.

I fjor sommer så Barcelona deres nest største stjerne Neymar forsvinne til Paris Saint-Germain. I år er det Luis Suarez klubben som de tror kan forsvinne, muligens fordi de ønsker å selge han på topp. – Barcelona vil ikke være uforberedt og arbeider med å finne en erstatter, en erstatter de er villige til å bruke 250 millioner euro på. 

Les: Er ikke redd for å miste plassen, ønsker Antoine Griezmann velkommen

Det er ikke hvem som helst som kan komme inn å «fylle» plassen til Luis Suarez, samspillet med Lionel Messi har vokst seg godt og sterkt i løpet av sesongen. Det er ikke Antoine Griezmann som Don Balon skriver om i dagens utgave, men sist års mestscorende spiller i alle de store ligaene, Tottenhams Harry Kane.

De spanske fotballekspertene i Don Balon mener at Luis Suarez er et ypperlig salgsobjekt og at tidspunktet er riktig. Han er knallsterk på banen og 31 år gammel. – De vil kunne selge for langt mer enn de 81 millioner euro de betalte Liverpool etter han var ferdig med å bite fra seg. – De kan håpe på at Uruguay gjør det bra i VM og at Luis Suarez blir en av de store profilene, det hjelper også på prisen.

Les: Coutinho kjenner sine begrensinger i Barcelona

De spanske gigantene skal ha satt av et budsjett på 250 millioner euro for å hente Harry Kane, dette inkluderer kostnader i et år inkludert i overgang.  – Harry Kane har vært jevnt en av de beste spillerne i verden og servert Tottenham fans en latterlig mengde mål.

 

Siden begynnelsen av 2015/16 sesongen har 24-årigen scoret totalt 81 mål i 102 opptredener i Premier League .

Hvis Barcelona er seriøs i å ville erstatte Suarez, vil det være vanskelig å finne en som er bedre enn Spurs målmaskin Kane.