Pedro «Pedri» González López

Allerede har Barcelona måttet slippe Luis Suarez, Lionel Messi og Antoine Griezmann på grunn av klubbens vanvittige gjeld. – Det er noe alle vet, rart egentlig at ikke flere har benyttet sjansen til å gjøre et varp i kriseklubben.

Bayern München er klar med opportunistisk tilbud på Barcelona-vidunderbarnet Pedri, som vil dra nytte av den katalanske klubbens alvorlige økonomiske stilling. – Vi kan garantere at budet vil være milevis unna utkjøpsklausulen på 1 milliard euro. (Det sier noe om Barcelona sin økonomi at selv et salg på 1 milliard euro ikke ville sørget for at klubben ble gjeldfri (Dyreste salg noen sinne var Neymar fra Barcelona til Paris Saint-Germain i 2017, prisen var 222 millioner euro)

Den nybakte Golden Boy vinneren kan best beskrives med et ord! – Fantastisk. En spiller med Pedri sitt talent kommer ikke hvert år. Barcelona gjorde noe riktig da de hentet han til Camp Nou fra Las Palmas i 2020. Han spilte 52 kamper for Barça forrige sesong, mer enn noen annen spiller i klubben, og representerte Spania både i EM 2020 og De Olympiske Leker.

Les: Sky Sports: Pochettino tilbake som førstevalg

Til tross for skaden som plaget han i begynnelsen av 2021/22 sesongen, har 18-åringen nå blitt tildelt den prestisjetunge Golden Boy-prisen i 2021.

Pedri har nylig signert en ny langtidskontrakt på Camp Nou, inkludert en utkjøpsklausul på 1 milliard euro. AS melder at Bayern er så interessert at de er villige til å bryte alle rekorder.

Det må friste Pedri når han får høre en nøktern klubb som Bayern München er villig til å firedoble hans nåværende lønn og komme med et saftig tilbud til Barcelona.

Les: England har skjønt at Southgate er verdt det dobbelte

Bayern er klar til å betale mer enn klubbrekorden på 80 millioner euro, overgangssummen de investerte i Lucas Hernandez i 2019, noe som potensielt gjør Pedri til den dyreste spilleren i deres lange historie.

Men selv om Pedri ønsker å bli på Camp Nou, kan Barça kan bli tvunget til å akseptere et tilbud på grunn av deres «skjøre» økonomi.

Barcelona har mistet Lionel Messi, Antoine Griezmann og Luis Suarez i løpet av de siste 18 månedene, mens andre spillere har måttet akseptere drastiske lønnskutt for å bli.

Les: Rummenigge: David Alaba-exiten skulle aldri ha skjedd