Har ikke vært så fargrikt i Barcelona siden tirsdag.

For all verdens Barcelona-supportere er det smertefullt å se deres Messi, spilleren de har hatt monopol på, forlate Camp Nou. Mens folk gråter i gatene i byen, jobbes det intenst med å reversere helle marerittet og få argentineren til å bli.

Ifølge kalatanske TV3 har Barcelonas president Josep Maria Bartomeu nå skjønt sitt eget beste og er villig til å løse konflikten med å trekke seg.

Les: Marca: James Rodriguez er klar

En av hovedårsakene til at Messi forsvinner fra Barcelona skal være det anstrengte forholdet til Bartomeu. Så hvis mannen i dress trekker seg, er dette nok for argentineren?

Ifølge flere spanske medier har Bartomeu ringt til Messi på torsdag for å komme med løsningen, men måttet innse at anropene forble ubesvarte. Det forventes at Messi planlegger å fortelle om avgjørelsen sin på fredag.

Presidenten har nå gjort sitt for at Messi skal orke å fortsette i dette kaoset, men det kom sørgelig sent, Bartomeu.Vi tror dessverre dette løpet er kjørt for Barcelona-supporterne og at gråten i gatene ikke stilner med det første.

Les: Maguire i barslagsmål, Sancho fortsatt utenfor rekkevidde – og nå Paul Pogba