Ingen er fornøyde i Barcelona om dagen. (foto: barca, twitter)

Barcelonas sportsdirektør Deco uttalte i et intervju med portugisisk media at La Liga-klubben trenger en trener som går bort fra «Barcelona-fotball». Julian Nagelsmann er neste generasjon trener som kan passe inn i denne profilen, men selv om klubbpresident Laporta liker Nagelsmann, er tyskeren nå strøket fra lista.

Nagelsmann er fullt opptatt med å finne ut hvordan han skal få spillerne på det tyske landslaget til å få fart i den fryktede lagmaskinen, noen få måneder før EM-sluttspill på hjemmebane har den tidligere Bayern München-treneren ikke akkurat beroliget det tyske folk i treningskampene. På spørsmål om han ser for seg å fortsette som tysk landslagstrener etter mesterskapet, var det en ærlig Naglesmann som svarte: «Vi får se… ser ikke sånn ut nå».

LES: Bayern-treneren: «Harry Kane er ikke fornøyd»

Dette betyr at Nagelsmann i teorien kan være klar for å ta over etter Xavi, men ifølge spanske Sport er Nagelsmann allerede borte fra kandidatliste hos Barcelona.

Ifølge det spanske mediets «kilder tett på Barcelona», har La Liga-klubben droppet Nagelsmann. For det første da Nagelsmann blir først sent i sommer tilgjengelig for jobben, for det andre at Barcelona ønsker en trener som har oppnådd resultater på det høyeste nivå, her blir Nagelsmann veid for lett.

Første kandidat er strøket fra lista.

LIVER SPORTEN: Skriver Premier League-historie på søndag