Sendes i fotballisolat? (foto: barcelona, twitter)

Verdens beste/nestebeste spiller kan velge og vrake. Barcelona ønsker alt annet enn å gi slipp på  sin spillende legende. Nå er prosessen i gang for å avgjøre utfallet.

Messi har kontrakt som løper ut i juni 2021. I tilfellet verdens beste/nestbeste spiller betyr dette tiden og veien for Barcelona å sikre seg kontinuitet.

Les: Toppklubbene i kø for 19-åringer hos RB Salzburg

For en forhandlingsprosess med Messi kan ta tid. Spesielt hvis argentineren velger å drøye forhandlingene for å legge press på klubben. Jo nærmer juni, jo mer desperasjon.

Derfor er det ingen overraskelse at Barcleonas sportsdirektør, Eric Abidal, bekrefter at samtalene om forlengelse av kontrakten allerede er i gang.

Les på Popidol: Hvorfor Fredrik Skavland plutselig dukker opp i ”Solsidan”

-Messi er en nøkkelspiller for oss. Han har muligheten til å forlate oss når kontrakten løper ut, men vi ønsker å jobbe med at dette ikke skjer. Presidenten vår prater nå med hans representanter og vi håper de kommer til enighet. Jeg håper han blir i Barcelona i mange år, men det er Leos avgjørelse, sier sportsdirektøren ifølge Marca.

Mer ydmykhet skal du lete lenge etter fra en sportsdirektør, men så er det ingen andre som har en Lionel Messi i klubben.

Les: Liverpool livredd å stresse Klopp – investerer 44 millioner kroner

Lykke til med prosessen!