Kevin de Bruyne (foto: city, twitter)

Den øverste divisjonen i Saudi-Arabia har i snitt omtrent 5000 besøkende på sine kamper det til tross for å ha superstjerner som Cristiano Ronaldo og Karim Benzema med milliardlønninger. Hva de skal med superstjerner til sin andredivisjon er utenfor all fatteevne.

Manchester City sin fantastiske belgiske midtbanespiller Kevin de Bruyne har hatt skadeproblemer i høst og det har ført til rykter om en exit.

Les: Bekreftet: Graham Potter takket nei til spesielt utfordrende trenerjobb

Nå kan 31 åringen havne i den saudiske andredivisjonen! – I så fall dreier det seg kun og penger og ikke fotball. Mens Saudi Pro League knapt kan konkurere med nivået til OBOS-Ligaen må andredivisjon i ørkenlandet være enda verre. Tenker at et lag av influencere ville slått dem mens de samtidig oppdaterer sine Intagram-kontoer.

Kevin De Bruyne har blitt koblet til en flytting til Saudi-Arabia i hele høst. For en drøy måned siden ble det rapportert at Saudi Al Nassr – som allerde har spillere som Cristiano Ronaldo, Sadio Mané og Marcelo Brozović. Samme uke uttalte Football Insider at en navngitt saudisk klubb forberedte et tilbud som ville få belgieren til å «bli målløs».

Den London-baserte arabiske avisen Asharq Al-Awsat ønsker Al Qadsiah – for tiden på tredje plass i den saudiske andredivisjonen.

LES: Absolutt ingen grunn til å avskrive PSG i Champions League

Kevin De Bruyne har scoret 96 mål på 358 kamper for Manchester City siden han kom til fra Wolfsburg i 2015/16-sesongen. Kontrakten hans med City går ut sommeren 2025.