Luis Enrique har blitt skikkelig varm i trøya. (foto: psg, twitter)

Vi ser hver eneste sesong i de største ligaene at klubber blir overkjørt av «top dog» til horrible sifre. I Ligue 1 dreide det seg denne gangen om to klubber som kjemper om tittelen.

Det var klart for toppkamp i Ligue 1 på fredag. Tre poeng skilte Monaco opp til PSG da fyrstedømmeklubben tok flyet til Paris. Før kampen meldte PSG om flere skader, Luis Enrique var likevel stinn av selvtillit: Vi har uansett det beste laget.

LES: Står klar med 20 millioner euro for å signere Christian Eriksen

Og senor Enrique fikk rett.

Denne uken signerte PSG leiespiller Goncalo Ramos permanent fra Benfica, portugiseren feiret med første scoring for PSG etter 18 minutter. Monaco svarte med utligning fire minutter senere.

Det begynte som forventet, en skikkelig toppkamp som ville bli avgjort i sluttminuttene. Kylian Mbappe dro til med 2-1 scoring før pause, i andre omgang sto kampen og vippet. Til det 70. minutt. Herfra og ut ble det en scoringsorgie av PSG. Paris-klubben ga seg ikke før det sto 5-2 på måltavla.

Luis Enrique viste han til og med har fått fart på Ousmane Dembele, som hadde noe så uvanlig som en gnistrende god kamp med storspill. Ingen grunn til å avskrive PSG i Champions League denne sesongen, nei.

LES OGSÅ: Real Madrid betalte milliarder for Eden Hazards 7 scoringer – nå signeres spilleren med allerede 5 scoringer for latterlige 1,5 millioner euro

Resultater og tabell Ligue 1