Deilig at det ikke var så ille som antatt. (foto: liverpool)

Neymar og Philippe Coutinho sine prestasjoner på banen blekner i forhold til Liverpool sin lynraske sensasjon Mohamed Salah. Dette har La Liga rivalene Barcelona og Real Madrid funnet ut for lengst.

Mens Salah bøtter inn mål og skaper sirkusstemning i Liverpool øker hans verdi på overgangsmarkedet i vannvittig tempo. Real Madrid og Barcelona skal begge være villige til å bruke over 2 milliarder kroner. – Det er penger som Liverpool vil ha store vanskeligheter med å si nei takk til.

Les: Ingen scorer mer enn Mohamed Salah

Høvdingene i klubben var knallharde i forhandlingene om Philippe Coutinho og nå har de enda bedre kort på hånden. Mohamed Salah er en eneste stor positiv energibunt og og tiltrekker seg nye fans langt ut over det som er vanlig for Liverpool.

 

Salah er en så stor helt i Egypt at han med letthet kan bli president i landet etter endt karrière.

Mens Philippe Coutinho gikk for 1,5 milliarder kroner til Barcelona vil en Salah overgang være verdt mye mer. Salah har gitt hele Liverpool en energiinnsprøytning og han har den unike egenskapen at han gjør spillere rundt seg bedre også. – En effekt som veldig få superstjerner har.

Mohamed Salah kom til Liverpool 1.juli for 42 millioner euro.

 

 

Sjekk ut oddsen