Bjørn Maars Johnsen

Sitter med en følelse at den norsk amerikanske spissen Bjørn Maars Johnsen er litt undervurdert av ikke bare norsk presse, men også av lagene han spiller på. – Muligens fordi har en er rolig type og motsatsen til mer utagerende spillere som den svenske superstjernen Zlatan Ibrahomivic. 

AZ Alkmaar sin låneavtale med Rosenborg gikk ut ved nyttår og den blir garantert ikke forlenget. VG har fått vite at den nederlandske klubben har akseptert et bud på Johnsen fra en toppklubb i Asia. – Hvilken vet vi ikke enda.

Han forteller til VG: «Laget har kjøpt flybilletter til meg. Agentene og advokatene mine flyr til Asia i morgen for å sluttføre et par ting»

Bjørn Maars Johnsen har på sine 11 Eliteseriekamper scoret fem mål, det ble også et mål i Europaligaen. – Det skal kun være noe papirarbeid og medisinsk test som gjenstår før en treårskontrakt er klar. Klubben som foreløpig er hemmelig er med i den asiatiske Champions League. I utgangspunktet var partene åpne for å forlenge utlåne frem til sommeren, men slik ble det ikke. I stedet signerte RBK den svenske spissen Dino Islamovic på en treårskontrakt.