Smiler neppe av uttaket til Champions League-troppen. (foto: chelsea, twitter)

Graham Potter sa det tidligere i dag det alle visste. Etter nok en hefting handletur på overgangsmarkedet er det trangt om plassen hos Chelsea-spillerne. Dette betyr at noen blir kuttet fra moroa når det skal spilles i Champions League med første kamp mot Borussia Dortmund i 8.-delsfinalen.

Det har ikke kommet noen offisiell melding fra Chelsea eller UEFA, men det var klart at Chelsea ikke kunne få med seg alle signeringene inn i til registrering for Champions League. Benoit Badiashile er, på tross av sin positive start på Stamford Bridge, ikke blitt tatt med i oversikten over Chelsea-troppen på UEFAS offisielle side. Også et navn som sto på CL-tropplista til Chelsea er nylig fjernet: Pierre Emerick Aubameyang.

LES: Lukker døra for Manchester United en gang for alle

The Blues brukte totalt 330 millioner euro i vinter, dette holdt til åtte forsterkninger: Enzo Fernandez, Mudryk, Joao Felix, Benoit Badiashile, Noni Madueke, Malo Gusto (kommer først i sommer), Andrey Santos og David Datro Fofana. Med kun de tre første spillerne i Champions League-troppen, holdes forsterkninger til 128 millioner euro utenfor CL-spill.

Pluss Aubameyang, som neppe tar nyheten med spesielt stor entusiasme. Det er tøffe tak hos Chelsea – som vanlig.

LES OGSÅ: Arsenal har på plass viktig forlengelse