Giovanni Simeone forteller i et intervju om å leve i skyggen av sin far, Diego Simeone.

Desember 2011 startet det som må sies å være en av de absolutt beste periodene til Atletico Madrid i moderne tid. Hovedstadsklubben ansatte for tredje gang sin argentinske midtbanestjerne Diego Simeone som manager.

Etter å ha vunnet La Liga i sesongen 2020/21 var de i fjor tilbake til å være den evige treer. – Det akseptabelt for sjefene i klubben, men nå ser ting svært dårlig ut.

Ikke bare har Diego Simeone fått et dårlig forhold til flere spillere, blant annet João Félix som ønsker seg bort, men viktigs resultatene er for dårlige. – Atletico Madrid er ute av Champions League i gruppespillet og hvis ikke noe drastisk skjer vil de ikke kvalifisere seg en gang neste år.

Les: Bekreftet: Elyounoussi har fått ny trener

Diego Simeone er ifølge overgangsjournalist Nicolo Shiraved nær å få sparken. Etter onsdagens tap mot Mallorca har Atletico Madrid startet arbeidet med å finne en ny manager.

Klubben vil se mot Luis Enrique, tidligere Barcelona, ​​nå leder av det spanske landslaget og Mauricio Pochettino som mulige erstattere for «El Cholo».

Atletico Madrid ligger for øyeblikket på sjetteplass i La Liga. Klubben har ikke vunnet siden 23. oktober.

LES OGSÅ: Har en baktanke med å utmanøvrere Manchester United og hente frustrert Atlético Madrid stjerne