Jack Grealish

Aston Villa-kaptein Jack Grealish har insistert på at vi må ta spekulasjonene rundt hans fremtid med «en klype salt». – Etter å ha tatt steget opp til Premier League på imponerende vis denne sesongen med syv mål og seks assist, har 24-åringen ifølge media allerede begynt å pakke for å flytte bort fra West Midlands til sommeren.

Old Trafford skal være neste stoppested, så nære skal Manchester United være en avtale, at andre klubber har gitt opp jakten.

Les: Kylian Mbappé ønsker å spille for sin barndoms helt

I en samtale med Express gjentok Grealish imidlertid sitt mantra at han ikke er interessert i oppmerksomheten rundt hans fremtid, det er nå som gjelder. -En av de aller hotteste spillerne i Premier League har nemlig vært ettertraktet før uten at det har skjedd noe.

«Selvfølgelig er det fint,» sa Grealish om spekulasjonene. «Hvem liker ikke å bli snakket om på en fin måte? Men for å være ærlig prøver jeg å ta alt med en klype salt og det burde dere også gjøre».

“Jeg hadde det samme for fem år siden da jeg slo igjennom. Jeg snakket mye om. Jeg var 19 år og leste på nettet om meg selv, og jeg kunne ikke tro det som var i ferd med å skje».

“Jeg var i avisene hele tiden, og de spurte: ‘Er du den nye store tingen?’ Så går bare en ting galt, og alt kommer ned på deg som massevis av murstein».

«Det er fint å lese og fint å høre, men jeg lar ikke det styre for mye for meg, fordi jeg vet hvor raskt det kan endre seg.»

De aller fleste regner med at det kommer en telefon fra Englands landslagssjef Gareth Southgate ganske snart.

«Jeg kan ikke la være å tenke på å spille for England fordi det er det jeg vil gjøre,» la Grealish til. ”Jeg håper jeg har gjort nok [for å få en oppringning], men jeg tror også jeg kan prestere bedre, og det er Guds ærlige sannhet».

«Mennesker på utsiden kan si at det går bra med meg, men jeg vet at jeg kan gjøre det bedre og score flere mål og få flere assist.»

Aston Villa klarte ikke å redusere frykten for nedrykk på lørdag etter et 2-0 nederlag mot Southampton som forlot Dean Smiths lag ett poeng over nedrykkssonen.

Les på Popidol: Harrison Ford 77 år og i fantastisk form