King Arturo.

Den Chilenske midtbanespilleren Arturo Vidal er fortsatt like fargesprakende og underholdene selv om han nærmer seg slutten på sin karriere. – 34 åringen som var blomstrende under Antonio Conte i Inter Milan har tristere dager på San Siro nå.

Man får alt man trenger å vite om Arturo Vidal ved å sjekke ut hva hans Instagram konto heter:)

Les: Ronaldo blar opp en over en halv milliard og kjøper klubben som vant «back to back»

Arturo Vidal har fått sparsomt med spilletid i Inter Milan denne sesongen. Arturo Vidal er «veldig skuffet» over mangelen på spilletid og han føler seg tilsidesatt under manager Simone Inzaghi. Italienske medier skriver at to av hans gamle klubber er på banen, både Barcelona og Juventus skal lure i buskene og prøve å få til en deal, mer sannsynlig er imidlertid at det blir en overgang til Tottenham, som verken er i samme liga som Inter og som faktisk har penger å bruke.

Den chilenske avisen La Tercera skriver at Antonio Conte allerede har kontaktet «sin gamle spiller» Vidal, som på sin skal være åpen svært for en overgang til Premier League. Mellommidtbanespillerens kontrakt går ut til sommeren, Vidal kan derfor starte forhandlinger med andre klubber i januar for så å forlate Bosman i sommer.

Tottenham skal være villig til å bruke noe, for å få til en overgang allerede i januar.

Les: Ingen er bedre enn Robert Lewandowski

Arturo Vidal har spilt 16 kamper i Inter-trøya denne sesongen og har blitt notert for to mål og tre målgivende pasninger.