Walcott. (foto: southampton, twitter)

34 er ingen aldrer lenger i fotballens verden. For Theo Walcott var det likevel på tide å ta den store avgjørelsen om å legge opp. I sommer var det slutt hos Southampton, nå settes også støvlene på hylla.

18 år i Premier League. Spill for Southampton, Arsenal, Everton. 397 Premier League-kamper, 108 scoringer i Arsenal-drakta. Det er spesielt to managere Walcott vil takke for å ha nådd så langt.

LES: Pochettino har fått nok en situasjon som krever endrede planer

-Jeg vil gjerne rette en stor takk til alle trenerne jeg har jobbet med, spesielt Harry Redknapp for å gi meg debuten min og Arsene Wenger for å vise tillit da jeg kom til klubben som 16-åringen, begynner Walcott i en video på twitter.

-Den første tiden hos Southampton, overgangen til Arsenal hvor jeg tilbrakte 12 fantastiske år og scoret over 100 mål, å vinne FA Cupen hvor jeg scoret i finalen, er et barns drøm, fortsetter Walcott.

Walcott har båret den engelske landslagsdrakta 47 ganger, i VM 2006 var han med som 17-åring, yngste debutant og hattrick-helt på det engelske landslaget.

LES: Har bedt om å forlate Barcelona

Vi takker for underholdningen og ønsker 34-åringen lykke til videre på reisen.