Arteta peker mot mål. (foto: arsenal, twitter)

Arteta vil gjenforenes med landsmannen.

Barcelona-spissen Ferran Torres er angivelig på Arsenals radar ifølge en rapport fra Fichajes. Journalisten Dean Jones har nå avslørt til GiveMeSport at Gunners virkelig ivrige etter å signere 22-åringen, og de tror at en avtale kan være mulig i januar.

Han sa: «De liker Ferran Torres veldig godt, og de tror tydeligvis at han kan bli tilgjengelig fordi de spurte om ham i sommer også.

«Så hvis de snuser rundt ham igjen nå, merker de at noe er på gang.»

SISTE: TV2 gjør Eliteserien dobbelt så dyr!

Torres regnes ikke som en nøkkelspiller i den spanske klubben, og det blir interessant å se om Arsenal kan bli enige om en avtale med Barcelona.

Arsenal må hente inn en pålitelig spiss neste måned etter skaden på Gabriel Jesus. Brasilianeren er for øyeblikket på sidelinjen i noen uker, og Mikel Arteta vil ha mer dybde på topp når overgangsvinduet åpner.

Ferran Torres var god for Spania i VM

Arteta kjenner Torres godt etter å ha jobbet med ham i Manchester City. Spanjolen er vant til engelsk fotball, og han kan gjøre en umiddelbar innsats for ligalederne.

SISTE: Storklubb ønsker VMs beste keeper!

Det gjenstår å se om Arsenal kan overbevise ham om å returnere til Premier League, og gi opp drømmen om Barcelona allerede.

Torres har bare startet seks ligakamper og én Champions League-kamp for Barcelona denne sesongen. Han må forlate klubben for å spille regelmessig, og han kan få den muligheten i Arsenal.

22-åringen scoret to ganger på tre VM-starter for Spania i Qatar, og han håper å få karrieren tilbake på rett spor med mer spilletid de neste månedene.