Arteta skal ha inn flere vasse unggutter i angrepet . (foto: arsenal, twitter)

Det ble et irriterende 2-1 tap mot Everton for Martin Ødegaard og Arsenal, spesielt etter at de gikk til pause med 0-1 ledelse etter Ødegaard-scoring. Nå skal London-klubben sørge for at nødvendige forsterkningen kommer som planlagt.

Det har vært ryktet lenge, nå hevder italienske La Republica at Arsenal-direktør Edu skal til Torino for å følge handelen med Juventus helt inn til signatur. Det dreier seg om Juve-spilleren som passer perfekt inn i Artetas Arsenal-profil, svensken Dejan Kulusevski.

Les: Neste RB Leipzig-trener som skal hoppe etter Nagelsmann er på plass

21-åringen har måttet se lengre etter spilletid etter at Max Allegri returnerte. Høyrevingen har likevel solide 66 kamper i Juve-drakt siden overgangen i 2020, med 8 scoringer og 9 assists. Denne sesongen har det blitt tre kamper med nitti minutter, de andre 16 har det begrenset seg til korte innhopp.

Kulusevski kom til italiensk fotball allerede i 2018 (Atalanta), og har også samlet erfaring hos Parma på utleieopphold. Når vi ser på totalstatstikken for høyrevingen i Serie A, ser vi at det ligger et større poengpotensiale enn det 21-åringen får ut hos Juventus. 14 scoringer og 14 assists på totalt 88 Serie A-kamper viser at svensken er vass.

Les på Tysk fotball: Alexander Nübel angrer ikke, men har gitt klar beskjed til Bayern München om hva som må skje

La Republica hevder Arsenal-direktøren er ventet til Torino neste uke for å sikre gjennomføring av Kulusevski-overgangen. The Gunners har forventninger om å gå ut av forhandlingsrommet med avtale om overgangssum på 25 millioner euro pluss 4,2 millioner i add-ons, Juventus ser for seg rundt 35 millioner pund.

Dejan Kulusevski nederst.

Avstanden skal derfor ikke være så stor. Blir Arsenal og Juventus enige, betyr dette trolig at 72 milloner pund-spiller Nicolas Pepe går mot den lenge varslete exiten etter å ikke være i nærheten av å nå forventningene fra klubben og supporterne.

21-åringen Kulusevski inn, Pepe ut. Vi kjenner optimismen stige på vegne av Arsenal-supporterne.

Les: Neste RB Leipzig-trener som skal hoppe etter Nagelsmann er på plass