Lautaro Martinez

Forrige sommer var Martinez halvveis på vei til Barcelona. Ikke overraskende strandet overgangen, der Barcelona hadde mer enn nok med å gruble seg til hvordan klubben skulle overleve økonomisk. Martinez fortsetter å storspille, med 19 Serie A-scoringer på 33 kamper. Nok til at Premier League-klubbene planlegger fremstøt mot sommeren.

Tottenham og spesielt Arsenal har vært sterkt linket til den argentinske spissen, vi har halvveis gledet oss til å se Martin Ødegaard på genialt vis spille frem Martinez foran motstandernes mål. Nå går agenten til Martinez ut og åpner skuffen for å plassere ryktene om exit fra Inter Milan.

Les: Mester Klopp: «Haaland-overgangen setter en helt ny standard»

-Vi ser ikke etter en overgang, og vi forventer heller ingen overgang. Noen ganger skriver mediene historier om en mulig transfer, men Lautaro er kun fokusert på Inter. Han vil glede klubbens supportere, og han vil gjøre dem til mestre igjen, sier agent Alejandro Camano onsdagens Coppa Italia finale mot Juventus.

Vi er vant til agenter som fyrer opp under ryktene om at de største klubbene jakter klienten, når Martinez sin representant gjør det motsatte, da sier det mye om situasjonen før overgangsmarkedet åpner i juni.

Den argentinske landslagsspilleren signerte forlengelse med Inter i oktober, der den nye kontrakten løper frem til sommeren 2026. I cupfinale og Serie A-tittelkamp med Inter Milan har 24-åringen inget hastverk med å skifte beite.

Les: Nekter Haaland-erstatter samme mulighet til å presse klubben

Sorry, Arsenal-supportere, Martinez kommer ikke til å bli løsningen på topp neste sesong.