Leandro Trossard

Arsenal snakker med Brighton om det som var en av klubbens aller viktigste spillere, Leandro Trossard inntil han kom på kant med manageren.

The Gunners, etter å ha tapt på målstreken for Chelsea i å hente Mykhailo Mudryk, har rettet oppmerksomheten mot Trossard. Arsenal allerede har kommet til enighet med Trossards leir om personlige vilkår. Tottenham kom med et bud for et par uker siden på 12 millioner euro.

Brighton som er godt klar over interessen fra Arsenal har bestemt seg for at de skal ha minst 25 millioner euro.

Les: Leandro Trossard har havnet mellom barken (Robert o De Zerbi) og veden (Tony Bloom)

Trossard har en kontrakt til 2024, og slik situasjonen er nå, har ikke den stygge sagaen som utvikler seg påvirket ting på banen for manager Roberto De Zerbi og resten av spillerne hans. Solly March fortsetter å imponere, mens Kaoru Mitoma blir en stadig viktigere ressurs.

En nylig uttalelse fra belgierens agent, Josy Comhair, hevdet at Trossard har blitt frosset ut urettferdig og «ydmyket» i prosessen.

Agenten sa at det er «…viktig at Brighton samarbeider med en potensiell overføring i løpet av denne overføringsperioden og viser en velvillig holdning, som er fordelaktig for begge parter.»

Les: Det løste seg for Karius

Den belgiske angriperen vil naturlig nok bort, han har gått fra å være en favoritt hos tidligere Brighton manager Graham Potter til å være fullstendig ute i kulden hos Roberto De Zerbi.