Da er det duket for Premier League!

Allerede i sommer skrev sveitsiske medier med bekymring at Basel sin stjernespiller Mohamed Elyounoussi kunne forsvinne til Arsenal. Hans prestasjoner i Champions league mot Manchester City og han scoring har ikke lagt noen demper på spekulasjonene.

Det er ikke klubber i krise som vurderer å hente han. ESPN skriver at toppklubber som Arsenal, Leicester og Southampton ikke bare har oppdaget og seriøst vurderer Elyonoussi, men nå har kampen om han begynt.

Les: “Når jeg får barn skal jeg fortelle dem om kampen”

Det har skjedd mye med Moi siden han forlot Molde i 2016, han var allerede god, men nå vurderes han som god nok for de aller beste klubbene.

Det kommer ikke til å bli billig, summen som det snakkes om er 300 millioner kroner eller mer. Transfermarkt har verdien pr begynnelsen av januar, altså før Champions League målet på 75 millioner kroner.

Agenten Ferhat Cifci «Han er het nå. Det er mye interesse, men jeg vil ikke kommentere bestemte klubber.»

 

– Jeg kommer til å ta det etter hvert når ting begynner å skje. Det er ikke så mye jeg får gjort noe med nå. Jeg må bare fortsette å prestere som jeg gjør. Men jeg ser for meg at det blir en av de største ligaene i Europa. Så får man eventuelt se hvilke klubber det er snakk om. Etter en sånn prestasjon er det nok enda flere klubber som har åpnet øynene. Det blir spennende. Sier Moi til VG.