Ole Gunnar Solskjær sett forfra og fra siden

Den tidligere Manchester United-manageren Ole Gunnar Solskjær får mulighets ikke så mye mer tid til familien hjemme i Kristiansund for nå er han anbefalt til en jobb i en av fotballøyas feteste byer. – Aberdeen! – I ledige stunder mellom kamper kan vi anbefale en tur til Loch Ness og lete etter monstre.

Charlie Nicholas som er en legende i den skotske byen har oppfordret sin tidligere klubb Aberdeen til å gå for tidligere Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær, nå som klubben har sparket Stephen Glass.

Les: Harry Kane åpner for Pochettino-gjenforening i United

Engelsk presse er som vanlig i sjokk! – Spesielt Sportsbible og Daily Express har kraftige meninger om Solskjær.!

Mens Aberdeen leter etter en ny manager har Barry Robson overtatt midlertidig.

Aberdeen fikk nok av Glass etter Scottish Cup-nederlaget mot Motherwell på lørdag. – Så langt er Jack Ross, Jim Goodwin og Paul Lambert alle blitt knyttet til stillingen hos Pittodrie. Nicholas mener imidlertid Aberdeen bør «vise ambisjoner» og ta kontakt med Solskjær, som har sittet med henna i fanget siden han ble sparket av Manchester United 21.november.

Nicholas skrev i Daily Express: «Hvis Aberdeen virkelig ønsker å komme med en «statement», bør de forsøke å snakke med Ole Gunnar Solskjær.

«Jeg tenkte på lederalternativer for min gamle klubb, og jeg ville elske at de gikk ut og kom med en ekte intensjonserklæring.

«Hvorfor ikke gå og spørre den tidligere Manchester United-manageren om han er interessert?

«Han kan bare så nei, men hvis du ikke spør får du ikke.

«Folk kan si at han nettopp har administrert en av de største klubbene i verden, hvorfor skulle han i det hele tatt vurdere Aberdeen?

«Jeg vet, og jeg forstår det, men hvis du ser på Solskjærs CV bortsett fra United, har det vært på slike som Molde og Cardiff.

«De er klubber som er av samme størrelse og potensial som Aberdeen.

«Hvorfor ikke vise noen ambisjoner? Gå og se om du kan få et stort navn til å gjentenne brannen i Aberdeen igjen.»

Solskjær ble sparket av United i november etter et 4-1-tap mot Watford gjorde at klubben ble nummer syv på Premier League-tabellen.

United vil utnevne Ralf Rangnick som midlertidig manager frem til slutten av sesongen, mens klubben søker etter Solskjærs permanente erstatter.

Solskjær har vært knyttet til en rekke forskjellige roller siden han sluttet fra Old Trafford, inkludert det norske landslaget og hans tidligere klubb Molde.

Les: Til fansens store fortvilelse forberedes et vanvittig bud til Paul Pogba