Wilfried Zaha.(c) Bilde: Premier League:

Arsenal var så sikre på at de ville hente Crystal Palace-vingen Wilfried Zaha at det allokerte midler for å kjøpe han, nå har de vendt sin interesse til et par Real Madrid stjerner istedenfor.

Med en avtale for spennende brasilianske angrepsspilleren Everton Soares på gang, med en prislapp på rundt 40 millioner euro, fortsetter Gunners å bruke av «milliarden» for ytterligere styrke laget.

Les: Team Red Bull setter ny verdensrekord med utrolige 1.91 sekunders «Pit Stop»

Marca skriver at Arsenal er i ferd med å gi opp å signere Zaha, og har flyttet sin innsats på å hente to uønskede Real Madrid stjerner for de som ut til å bli en god deal. – Arsenal «sparer» minst 70 millioner euro på å ikke kjøpe Zaha. (noe som var mer enn de var villige til å gi) og vil bruke 60 millioner euro på to spillere som Real Madrid manager Unai Emery har satt opp på listen over de ni spillerne som er gjort tilgjengelige for salg.

Arsenal ønsker seg vingen Lucas Vazquez og målvakt Keylor Navas. -Det er rapportert at Navas ville koste bare 18 millioner euro å ha havnet bak Thibaut Courtois i prioritet, mens den spanske vinger Vazquez (28) går for 42 millioner euro.

Les: Hva med å revurdere John Arne Riise?

James Rodriguez, Gareth Bale, Borja Mayoral, Jesus Vallejo, Brahim Diaz, Dani Ceballos og Mariano Diaz er de andre syv spillerne som etter hvert ble gjort tilgjengelig av Los Blancos i sommer.

AS, i mellomtiden, rapporterer at Arsenal er nær låne underskrift av midtbanespiller Ceballos, som også er på Liverpool og Tottenhams radar.

Arsenal vil trolig trenge å offload spillere kort tid etter med likeså av Laurent Koscielny, Henrikh Mkhitaryan, Mesut Ozil og muligens en av deres høyprofilerte spillere satt på å fortsette.