Runar Alex Runarsson

Arsenal virker sterkere enn på lenge og har hatt en meget bra start på sesongen. Derfor er det vanskelig å kritisere de valgene som manager Mikel Arteta tar, men vi prøver oss (ihvertfall litt) likevel.

Damián Martínez var vikar på strålende vis da førstekeeper Bernd Leno var ute med skade, men istedenfor å satse på den argentinske keeperen, fikk han beskjed om at det var fryktelig langt frem til mer spilletid.

Arsenal har bekreftet signeringen av den 25 år gamle islandske keeperen Runar Alex Runarsson fra franske Dijon og gitt han en trøye nr 13 og en avtale for de neste tre årene.

Arsenal har betalt 1,5 millioner euro til Dijon. Han vil gi konkurranse til Bernd Leno på Emirates, og erstatte Emi Martinez som valgte å gå videre til Aston Villa.

Les: Mario Mandzukic har forlatt Qatar for å spille tøffere fotball igjen

Runarsson kom til Dijon fra Nordsjælland i 2018 og spilte 45 kamper for Ligue 1 kamper.

I sitt første intervju med Arsenal-nettstedet uttrykte Runarsson stolthet over å bli med i London-klubben.

“Jeg er bare veldig glad, ekstremt stolt, det er en stor dag for meg og min familie. Jeg gleder meg til å komme i gang!»

“Det er en av de største klubbene i verden – de har vunnet Premier League 13 ganger, FA Cup 14 ganger, det er en stor klubb, og selvfølgelig spiller de også i Premier League, det er en vinn-vinn-situasjon .

«Jeg vet at det kommer til å bli mye hardt arbeid, men jeg er klar til å gjøre alt jeg kan for å få flest mulig minutter.»

Les: Luis Suarez og Barcelona river i stykker kontrakten