Veldig klar for å slippe å forholde seg til klubbhistoriens nest dyreste spiller.. (foto: arsenal, twitter)

Arsenal sikter høyt på overgangsmarkedet i sommer. Declan Rice og Moises Caicedo står begge på topp av ønskelistat til Arteta, men kampen om de to signaturene er tøff pluss krav om gigantsummer for signering. Ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Romano har londonklubben vendt seg mot en fransk spiller som backup-plan Caicedo.

For mye skal klaffe hvis Arsenal skal lande både Rice og Brighton-stjerna. Ifølge Footballtransfers er en av hovedgrunnene til at Arteta ønsker Caicedo at 21-åringen har evnen til å spille som en inverted full-back på høyresiden.

LES: Premier League-klubb lar seg ikke lure – har Kalvin Phillips fortsatt som toppmål

Forhandlingene med Declan Rice er godt i gang, ifølge Romano har Arsenal nå vendt seg mot en ung franskmann. Sacha Boey ble hentet fra Rennes til Galatasaray i 2021, nå opplever 22-åringen å ha to av de beste klubbene i Premier League på døra. For det er ikke bare Arsenal som er interessert i høyrebacken, ifølge Footballtransfers har Brighton sendt signaler til Galatasaray-ledelsen at mens Arsenal er villig til å betale 17 millioner euro, strekker de seg til 18.5 millioner euro.

Galatasaray kjøpte den tidligere franske U20-landslagsspilleren for 1 millioner euro. Den tyrkiske klubben er interessert i å dra inn en betydelig gevinsten i sommer, men ifølge overgangsjournalisten er ikke den tyrkiske klubben villig til å slippe 22-åringen for disse summene. Signalet er sendt til balløya om at Premier League-klubbene må komme tilbake med minst 25 millioner euro.

LES OGSÅ: Tottenham har kommet med et tilbud Real Madrid ikke trodde de skulle få

Strekker Arsenal seg lengst og sikrer Boey, betyr dette et godt skritt bort fra Caicedo-overgang.