(c) Bilde Ull/Kisa Arild Sundgot

Det som først var midlertidig vil vare lenger, i hvert fall ut årets sesong. Arild Sundgot var Lillestrømspiller gjennom hele sin karriere (1997 til 2012) og er tidlig i sin managerkarriere.

Da hovedtrener i Ull/Kisa Sindre Tjelmeland fikk et knallgodt tilbud fra Start og for noen dager sidendro til Sørlandet etter bare fem kamper fisket klubben opp assistenttrener Arild Sundgot.

Det er tydelig OBOS-Ligaklubben nå har fått en leder som er villig til å gi absolutt alt.

Les: Spissfenomen: Liverpool skaffer seg en «rebound» nederlender

«Det er godt å få det på plass, for alle parter. Nå kan vi tenke kun på det vi skal, og det er å prestere hver eneste dag. At Arild ønsket dette her og at klubben ønsket dette her gjorde at dette ble et enkelt og fint valg» sier daglig leder i Ull/Kisa, Andreas Aalbu til egen web

Ikke noe poeng å ro over bekken etter vann

Ull/Kisas daglige leder informerte spillergruppa torsdag.
– Vi har hatt en prosess her gående i noen uker, hvor vi har sjekket diverse alternativer. Vi skal ha inn en til og vi håper å få på plass en assistenttrener i løpet av en ukes tid, sa Aalbu.
Sundgot selv sier følgende til klubben etter å ha fått avklart situasjonen:
– Jeg er veldig glad og utrolig takknemlig for at klubben gir meg den muligheten. Jeg skal jobbe steinhardt for at vi i Ull/Kisa skal lykkes i tiden fremover, sier han.


«Nå får vi jobbe på videre og konsentrere oss kun om det vi kan gjøre på banen. Gutta har jobbet steinhardt i hele år og vi skal fortsette med det å skape den kulturen vi skal ha i klubben her» tilføyer Ull/Kisas nye hovedtrener.

Les: Massivt slipp av sportsdokumentarer

Den tidligere LSK-spilleren rykket opp fra assistentrollen og slo nettopp Start på første forsøk. Siden har det blitt seier mot Fredrikstad og tap mot Aalesund.