Fyr løs. (foto: celta, twitter)

Oscar Garcia fikk skylda for at Celto Vigo aldri helt fikk startet sesongen, og som nå står med 7 poeng på ni kamper. 7. november var det slutt for Garcia, nå har La Liga-klubben hentet inn argentinske krefter for å redde sesongen.

Edouardo Coudet er den tidligere midtbanespilleren med rundt 500 kamper fordelt på 14 (!) klubber, deriblant Celta Vigo. Nå var ikke Coudet mange kampene hos La Liga-klubben, men har tydeligvis etterlatt seg et godt inntrykk i 2002.

Les: Barcelona-hvalen har kjørt seg fast på stranden

I 2015 tok argentineren sin første trenerjobb, og har siden jobbet for Racing Club og brasilianske Internacional. På torsdag kom bekreftelsen på at Celta har gitt Coudet oppdraget frem til sommeren 2022 med å styre klubben klar av La Liga-stupet.

Les på F7: Barcelona saksøker Neymar for 110 millioner

Dette blir argentinerens først managerjobb utenfor Sør-Amerika, men etter å ha stiftet bekjentskap med Marcelo Bielsa, Mauricio Pochettino og Diego Simeone har vi lært oss aldri å undervurdere en argentiner.

Coudet ledet forøvrig Raci Club til den argentinske tittelen i 2019 – klubbens tredje siden 1966. Vi tenker 46-åringen har et og annet å fare med i La Liga også.

Lykke til.

Les: Sender krystallklar melding til Solskjær