Thiago Almada

Det er umulig for MLS å bli like stort som en europeisk liga før de dropper sitt «Pay To Play» system og gjør det mulig å rykke opp og ned mellom divisjoner. – Det hjelper ikke nok med superstjerner på slutten av sin karriere som Lionel Messi.

En som har vet det er Europa som gjelder er Atlanta Uniteds Thiago Almada: «Drømmen min er å spille i Europa, forhåpentligvis skjer det»

Les: Serie A-stjerne lar seg fortsatt ikke friste av Manchester United

MLS Young Player of the Year la ikke skjul på følelsene sine. Han vil spille i Europa på et tidspunkt i karrieren.


Atlanta United har ikke noe rom for å gjøre feil i den første runden av MLS-sluttspillet etter å ha tapt i den første av potensielt tre kamper mot Columbus Crew, som kjørte over dem 2-0 i det første møtet.

Nå har ikke siden som endte på 6. plass i Eastern Conference-tabellen noe annet valg enn å vinne hvis de vil tvinge frem det tredje spillet i miniserien.

Les: Gareth Bale savner Real Madrid

En av fotballspillerne som viste sin beste form gjennom hele sesongen – men som dessverre ikke er tilgjengelig på grunn av suspensjon – er Thiago Almada. Argentineren, verdensmester og nå MLS Young Player of the Year, ga et intervju med journalisten Gastón Edul gjennom Twitch, der de to berørte ulike temaer, inkludert fremtiden hans, Messis ankomst til MLS og eks-Barça-spilleren som vant sin åttende. Ballon d’Or.

Atlanta Uniteds Thiago Almada vil ut av MLS: «Drømmen min er å spille i Europa, forhåpentligvis skjer det»

«Jeg skal prøve å avslutte året på best mulig måte», sa Almada, «og prøve å vinne noe her med klubben fordi vi fortsatt er i sluttspillet og etterpå vil vi se alternativene jeg har med min familie og agent, drømmen min er å spille i Europa, forhåpentligvis kan det skje. Foreløpig er jeg veldig glad her i klubben som har hjulpet meg så mye med å utvikle meg på og utenfor banen. Vi får se hva som skjer i desember og januar.»

Almada tok seg også tid til å nevne Messi, hans landsmann som vant en 8. Ballon d’Or. Atlanta-spilleren sa at kritikk rettet mot den tidligere PSG-spissens pris er uberettiget, da han beviste sitt nivå klart for både Inter Miami og Argentina, og viste at han fortsatt er den beste spilleren i verden og en rettferdig vinner av prisen.

«Jeg visste at Leo kunne vinne [Gullballen] og det var mer enn fortjent, han er den beste og det er så godt å ha ham som lagkamerat og se hvilken type person han er. Det er alltid kommentarer fra folk som ønsker å være på TV, men vi vet alle at Leo er den beste spilleren i verden, og han fortjener det helt, sa Almada.