Amahl «Pelle» Pellegrino overraskes av sin kone Hanne mens han intervjues av TV2

Bodø/Glimt fortsetter å imponere og med årets gull i Eliteserien har de vunnet tre av de fire siste sesongene. (I fjor sølv bak Molde) – Man er ikke serlig vågal hvis man tipper gullet neste sesong hentes til Aspmyra.

Norge som ikke kommer til EM i Tyskland neste sommer har ikke benyttet seg av årets spiller i Eliteserien, det til tross for at at både setter mål på løpende bånd og gjør de rundt seg bedre. Amahl Pellegrino er en fantastisk spiller som fortjener å spille med det norske flagget på brystet. – Vi fortjener at han spiller med det norske flagget på brystet.

Les: David De Gea er åpen for å erstatte Nick Pope som ble skadet mot Manchester United

Det ble rekord i antall målpoeng (38) og nesten rekord med på antall mål (24) Hadde det vært meg som mottok prisen som Norsk Toppfotball står bak og som ble delt ut på TV 2 i går tror jeg at landslaget ville blitt nevnt i takketalen. – Det gjorde ikke Pellegrino: «Dette er kanskje den kuleste prisen jeg noen gang kommer til å få som fotballspiller. Jeg hadde aldri jeg skulle få en slik pris, med tanke på hva slags karriere jeg har hatt»

Han fikk prisen av kona Hanne Hekneby Pellegrino hjemme i sin egen stue som en gigantisk overraskelse. Hans kone gjennom de siste fem årene hadde følgende å si: «Jeg er så sykt stolt av deg. Av den du er, både på og utenfor banen. Dette er et symbol, ikke bare på det som har skjedd i år, men på alle de årene fra du var en liten guttunge og bestemte deg for at dette her skal du få til. Uansett hva det skal koste»

– Jeg vil bare takke alle som har vært med meg på den kronglete veien fram hit, sa Pellegrino og dediserte prisen til ungdomstreneren Ronny Lian. Han døde for tolv år siden.

Les på F7: Iransk filmskaper hyrer inn «Winter Soldier» i rollen som en ung Donald Trump