Hoff Thorup vil selvfølgelig ha Schelderup og scoringene hans tilbake. (foto: fc nordsjælland, twitter)

Da Schjelderup ble hentet til Benfica, hadde han tatt den danske superligaen med storm. Hos FC Nordsjælland spilte og scoret han seg inn i klubbens historie som yngste spiller på banen og i målprotokollen. 17 scoringer på 56 kamper som fortsatt tenåring fikk Benfica til å hamre på porten. Halvåret senere kan det igjen være klart for et bytte.

Det er TV2 som hevder 19-åringen er lagt ut for salg hos Benfica. Schelderup har fått spille med kampdrakta til den portugisiske giganten tre kamper, nå kan eventyret være over.

LES: Må ut med 80 millioner pund for spissen med like mange scoringer som usikkerhet rundt seg

Hos FC Nordsjælland møtes dette med stor interesse. Er det en spiller den danske klubben vil ha med seg, så er det den norske vingen.

Etter 5-0 seieren på torsdag mot FK Partizan i Conference League-playoff, fikk FC Nordsjælland-treneren spørsmål om Schelderup er aktuell for klubben.

-«Schelle» skal alltid være velkommen hvis muligheten byr seg. Han er en fantastisk gutt som satte pris på å være her, og vi satte også pris på ham, sier trener Hoff Thorup til Bold.

Selv om klubben nettopp har solgt vingen Nuamah til Lyon for ny superligarekord, er det likevel en signering som kan bli krevende for den danske klubben. Sportssjefen tviler på at det kan skje, men forteller samtidig at de holder godt følge med på Schelderup.

-Han er som flere andre en spillere vi holder tett kontakt med, men han har også kommet til en stor klubb på en stor kontrakt, så det er ikke det mest sannsynlige, sier sportsjef Jan Laursen til Bold.

LES OGSÅ: Liverpool som har den minste troppen i Premier League kan miste sin største stjerne

Hvis muligheten byr seg, er det likevel liten tvil om at døra står på vid gap for Schelderup i klubben han stortrivdes i.