Antony (foto: united, twitter)

Mens Fa-Cup kampen mot Newport County stod og vippet på 2 – 2 viste Manchester United superstjene Antony han var verdt hver en krone av milliarden som manager Erik ten Hag sendte sine gamle kollegaer i Ajax sommeren for to år siden.

Manchester United er nå videre i FA-Cupen etter å ha vunnet 2 – 4 over Newport, en knalltøff motstander som for øyeblikket ligger på 18.plass i League Two. – De er tross alt Englands for tiden 84.beste fotballlag.

Les: Barcelona-stjernene er enige om hvem som er den perfekte til å ersatte Xavi

Manchester United var fullstendig klar over at dette ikke ville bli enkelt og toppet laget med spillere som Rasmus Højlund, Casemiro, Raphael Varane og Bruno Fernandes. – Det var Fernandes som ga gjestene på Rodney Parade en drømmestart da han satte United foran etter bare sju minutters spill. Kobbie Mainoo doblet ledelsen bare fem minutter senere med sitt første mål for Manchester United.

LES: Ronny Deila med ferske Premier League penger kaster seg inn i kampen om supertalent Per-Mathias Høgmo løftet frem

Etter det bestemte Newport seg for å begynne å spille fotball. – Det fikk resultater, etter 36 minutter satte Bryn Morris klinisk ballen i mål bak keeper, Altay Bayindir (Som endelig fikk sin debut i Manchester United målet).

I andre omgang fullførte vertene comebacket da Newports toppscorer, Will Evans, var først til en ball i feltet og stanget ballen i mål til 2-2.

Det tok tid for Manchester United å avgjøre kampen selv om de til tider var best! Men heldigvis har Antony endelig funnet frem scoringsfoten etter å ha latt den hvile en god stund. – I det 68.minutt klarte Antony å få ballen i nettet. Det var brasilianerens første mål siden april 2023 og første på 31 kamper for Manchester United.

Rasmus Højlund økte ledelsen på overtid da han sendte en returball i nettet til sluttresultatet 2-4.

Les: Ronny Deila med ferske Premier League penger kaster seg inn i kampen om supertalent Per-Mathias Høgmo løftet frem

Vi gratulerer Manchester United er klare for FA-cupens 1/8-finale. – Der møter de enten Bristol City eller Nottingham Forest, det også på bortebane.