Skikkelig koselig

Det er ofte slik at en spiller som gjør det dårlig under en annen manager kan blomstre under en annen. -Antonio Conte har en helt egen evne til å hente frem det beste fra spillere han tror på. – Et eksempel fra Inter Milan, Romelu Lukaku blomstret opp nesten umiddelbart etter han forlot Old Trafford.

Antonio Conte tror at bordet er dekket Ryan Sessegnon i Tottenham, den italienske manageren mener at spilleren har et «stort potensial».

Conte ga 21-åringen sine første minutter for sesongen i 2 – 1 seieren mot Leeds. Venstrebacken erstattet Sergio Reguillon etter 79 minutter og er med i møtet mot Mura i Europa Conference League på torsdag.

Les: Jesse Lingard tenker ikke som Anthony Martial og Donny van de Beek

Conte har sagt at han vil rotere troppen sin i Slovenia, han ønsker å vurdere alle spillerne sine før overgangsvinduet i januar.

Sessegnon ser ut som en av dem som vil ha stor nytte av ankomsten til Conte etter noen mareritt år. Etter å ha signert fra Fulham i august 2019 for £25 millioner, har den allsidige spilleren knapt vært med for Spurs.

Han har kun hatt fire Premier League-starter på to år og kun 15 opptredener totalt på grunn av skader og mangel på form.

Nå ønsker Conte å gi londoneren en sjanse til å imponere. Og han har sagt at han har presset ham hardt på trening for å gjøre ham klar.

«Ryan har etter min mening et stort potensial. Vi har tidligere sett at han pådro seg mange skader. Nå prøver vi å jobbe på riktig måte med ham, sa Conte på onsdagens pressekonferanse.

Les: Spansk media: Leeds har erstatteren til Bielsa klar

«Med hans type spiller er det veldig viktig under trening å presse motoren til et høyt nivå og ha gode treningsøkter. På denne måten blir du trent i løpet av spillet for å bringe høy intensitet og ytelsesnivå.

«Vi har jobbet med ham de siste to ukene, nå er han klar til å starte kampen i morgen. Og ja, jeg gleder meg til å se prestasjonen hans fordi han er en talentfull spiller. Veldig ung med god plass til forbedring.

«Nå er det viktig å gi ham regelmessighet for å prøve å unngå skade og gi ham sjansen til å være tilgjengelig for hver kamp.»

Conte insisterte på at alle hans spreke spillere ville ta turen til Europa Conference League-kampen.

«Alle spillerne som er tilgjengelige, kommer med oss. De må være klare til å spille mot Mura.

«Jeg sa på søndag at jeg må gjøre rotasjon fordi det er spillere som er litt slitne fordi de har spilt mange kamper med landslaget, og vi har også jobbet mye de siste to ukene. Det er andre spillere som trenger spilletid, sa italieneren.

En spiller som vil mangle er Cristian Romero. Han pådro seg en hamstringskade mens han var på internasjonal tjeneste med Argentina nylig, og Conte mener det er «alvorlig».