Anthony Martial (foto: united, twitter)

Den franske spissen Anthony Martial sliter med sitt forhold til Manchester United manager Erik ten Hag og med rehabilitering etter en lyskeoperasjon.

Med unntakt av en halv sesong på utlån hos Sevilla har 28 åringen vært Manchester United spiller siden han kom fra Monaco sommeren 2015.

Les: Graham Potter aktuell for storklubb

Ifølge Manchester Evening News har snakket om Erik ten Hag som langt på vei bekrefter at Anthony Martian kan ha spilt sin siste kamp for Manchester United: «Det er helt opp til ham»

Anthony Martial ble operert i lysken for ti uker siden.

Da Erik ten Hag møtte media før lørdagens Premier League-møte med Brentford, ble nederlenderen stilt spørsmål om Martial.

Det heteste spørsmålet var om Martial kommer tilbake til kamp før sesongslutt, eller om han har spilt sin siste kamp for United? «Martial er tilbake på banen, men han er ikke i lagtrening ennå. Vil han spille igjen denne sesongen? Det er helt opp til ham. Hvor raskt han er tilbake og hvilket nivå han viser»

Ellers kunngjorde ten Hag at Mainoo er en kampdagsavgjørelse om han spiller mot Brentford eller ikke, ettersom den unge midtbanespilleren har slitt med en virussykdom de siste dagene. Luke Shaw forventes å være tilbake i mai etter hamstringskaden. På den positive siden, ser Casemiro ut til å være tilbake i troppen mot Brentford.

Martial har blitt kreditert med to mål og en assist på 19 kamper for Manchester United denne sesongen.

Les på F7: Denne gangen skal Arsenal ikke la seg lure av Chelsea – matcher bud på 700 millioner