Ansu Fati

Idag har Barcelona bekreftet at deres største stjerne de siste 20 årene Lionel Messi ønsker å forlate klubben, Philippe Coutinho er tilbake fra utlån Bayern München, men han ønsker umiddelbart å dra videre, mens supertalentet Ansu Fati ber pent om å få bli, men kan bli «ofret» for å kunne signere Lautaro Martínez fra Inter Milan.

Manchester United og Chelsea er klare til å kjøpe hele bunten. Arsenal er også interessert, men vil vurdere saken nøye.

Les: Bekreftet: Messi er tapt for Barcelona

Fremtiden til Philippe Coutinho er et av flere spørsmål Barcelona trenger for å finne en løsning på. Brasilianeren er ferdig med lånet ditt med Bayern München, som valgte å ikke bruke opsjonen sin på å kjøpe ham for 120 millioner euro. Han vil nå komme tilbake til Camp Nou for å holde samtaler med klubbens nye manager Ronald Koeman.

Midtbanespilleren vil gjerne tilbake til Premier League, men Koeman ser overraskende for veldig mange på Philippe Coutinho som en viktig del av det laget han ønsker å bygge opp, så lenge han er motivert. – Gjentatte ganger har den brasilianske superstjernen beskrevet sin tid i Liverpool som den lykkeligste i sitt liv, han ønsker seg tilbake og nå som prisen hans er nede i 80 millioner euro er det helt sikkert en mulighet. (lønnen på 15 millioner euro i året utelukker i det minste Arsenal)

Ansu Fati på sin side ønsker å bli, men det ser ut til å Barcelona har lyst til å cashe inn på 17 åringen. Forrige sesong ble døren inn til førstelaget holdt åpen, det ble 33 kamper, 8 scoringer og 1 assist.

Signalet fra Barcelona var tydelig til alle beilere: Hold dere langt unna, dette er Barcelonas fremtid!. – Det mener han selv også, men han har skaffet seg enn agent i Jorge Mendes som både kan holde sjefene på Camp Nou i ørene eller sørge for en overgang som ikke bare er til klubbenes fordel, men også til hans nye agent.

Kort sagt: Ansu Fati vil gjerne bli, men blir trolig solgt, mens Philippe Coutinho gjerne vil dra videre, men blir trolig holdt igjen.

Les: Bekreftet: Conte blir!