Andy Murray

Dagens tennisnyhet er en god og uventet en, den britiske tennisspilleren Andy Murray hadde spilt med smerter i lang tid før han tok en hofteoperasjon som kunne gi han en liten mulighet for å forlenge sin imponerende karriere. 

Murray har meldt seg klar til å spille double i ATP-turneringen i Queen’s Club i London 17. juni. Murray har tidligere vunnet turneringen fem ganger i single, men denne gangen stiller han kun opp i double.

Les: Gratulerer med kvalifisering til US Open Andreas Halvorsen

«Jeg er fortsatt ikke klar til å gjøre comeback i single. Jeg har kun vært smertefri i noen måneder»

«Jeg har gjort framskritt på treningsfeltet, og dette er neste skritt i forsøket på å komme tilbake til touren»

Skotten har ikke spilt en kamp siden Grand Slam-turneringen i Australia i januar.

Les: FIFA gir Qatar ytterligere to VM arrangementer

«Det var her jeg vant min første ATP-kamp og min første tittel i Storbritannia på gress. Det har vært min mest suksessfulle turnering generelt. Jeg er virkelig spent på å komme tilbake til tennisbanen og spille min første kamp etter operasjonen. Queens har alltid vært et spesielt sted for meg»

Nå håper han å kopiere den amerikanske doublespilleren Bob Bryans. Amerikaneren gjennomgikk den samme operasjonen sist sommer og har kommet tilbake med suksess.

Murray har vunnet tre Grand Slam-titler og to OL-gull i sin single-karriere. Han forventes å spille sammen med spanjolen Feliciano López i double i ATP-turneringen i Queen’s Club.