(c) Bilde: HamKam: Anders Bakken Dieserud

Midtbanespilleren fra Sandefjord har signert en kontrakt som binder han til HamKam ut 2021-sesongen Anders gleder seg til å ta fatt på en ny utfordring. Han forteller hvorfor han valgte HamKam:

– HamKam er en stor klubb med en stolt historie som jeg ønsker å være med på. Jeg har trua på prosjektet og at vi kan bygge opp noe kult her. Dette gleder jeg meg veldig til, forteller en fornøyd Dieserud til hamkam.no.

Les: Real Sociedad forlenger med suksesstrener

Sportssjef Espen Olsen er også glad for å endelig lande midtbanespilleren:

– Vi prøvde å få til dette også foran forrige sesong, men da passet det seg ikke med studier blant annet. Jeg er glad for at dette endelig har gått i boks. I Anders får vi en ettertraktet spiller som har kvaliteter vi mangler i laget, sier Espen Olsen om dagens signering.

Les: Super-datamaskin spår den endelige Premier League-tabellen for 2019/20