Ser opp mot nye trofeer. (foto: marseille, twitter)

Sanchez vil dessverre for alltid huskes for ukelønna og manglende prestasjoner hos Manchester United, men chileneren har reist seg etter flausen på Old Trafford. Hos Inter Milan har 30-åringen vært på banen i 108 kamper siden 2020 med 20 scoringer. I Supercoppa-finalen mot Juventus var det Sanchez som avgjorde kampen. Frankrikes nestebeste klubb har nå hentet den chilenske løven til Ligue 1.

På mandag ble Inter-kontrakten opphevet, på tirsdag kveld kom bekreftelsen fra Ligue 1-klubben på at det blir signering med Marseille.

LES: En usikkerhet har hamret seg inn hos Bayern München

33-åringen med 146 landskamper for Chile har tatt runden i tre av de største ligaene i Europa siden 2006 (startet med Udinese). Barcelona, Arsenal, Manchester United og Inter Milan. Sanchez har fylt opp premieskapet på veien, nå venter kampen om titler i Frankrike og suksess i Champions League.

Marseille henter inn den energiske vingen på ettårs-kontrakt med opsjon på ytterligere år. For Sanchez blir dette blanke ark, osv. der en tilværelse med begrenset spilletid skal endres. Marseille-trener Igor Tudor henter garantert ikke inn Sanchez som innbytter.

LES: Harry Kane fikk klar beskjed om at han har en 22-åring som «puster ham i nakken»

Sanchez sa det selv etter Super Ccoppa-suksessen tidligere i vinter.

-Sånn er mestere. Jo mer de spiller, jo bedre føler de seg. De kan gjøre noe andre ikke kan… Jeg har alltid sagt at jeg føler meg som en løve i bur når jeg ikke spiller, sa Sanchez til Sport Mediaset.

LES: Adrien Rabiot forlanger en heftig bonus

Marseille har plan om å utnytte den utålmodige chilenske løven. Nå skal PSG vippes fra Ligue 1-tronen, forrige sesong manglet Marseille 17 poeng.