Alexander Sørloth skuer ut i verden

Det er ikke noe vi snakker så mye om her hjemme, men den tyrkiske serien er en av de aller tøffeste. -Lykkes du i Tyrkia er sjansen stor for at du lykkes andre steder også.

Det overrasket oss derfor stort at når målene startet å renne inn for Alexander Sørloth på utlån at ikke Crystal Palace har planer om å hente han tilbake til Premier League.

Les: Løftet trofeet med John Arne Riise – nå advarer han Liverpool-mål mot å velge Anfield

Tyrkiske medier skriver at Alexander Sørloth sin briljante sesong har vekket interessen til Real Madrid. – Så sent som i dag satte han seg på scoringslisten for Trabzonspor mot Besiktas og med det ble han toppscorer i Superligaen med 17 mål på 21 seriekamper.

Les på Popidol: Jens Nygaard Knudsen Lego-mannens skaper er død

Tyrkiske Asist Analiz skal Real Madrid ha sendt flere speidere til Tyrkia for å se nærmere på nordmannen. Det var danske Tipsbladet som først omtalte saken.

Om interessen er reell, kan Trabzonspor gå en svært lukrativ sommer i møte. Sørloth er fortsatt Crystal Palace sin eiendom, men den tyrkiske klubben har en opsjon på å gjøre overgangen permanent for «kun» seks millioner euro, i overkant av 60 millioner kroner.

En sum de uten tvil kommer til å betale.