Alessandro Lucarelli kaptein for alltid.

Parma er skikkelig gode på skinke og gode i fotball også, men økonomisk suger de skikkelig. Såpass ille ble det at på grunn av økonomisk rot og konkurs ble de i 2015 sendt ned til Serie D. 

Mens den ene stjernen etter den andre sluttet bestemte kapteinen Alessandro Lucarelli som allerede var en gammel mann lovte å lede laget tilbake til Serie A igjen. – Det er bare å ta av seg hatten, ved første mulighet, 2016 rykket de opp til Serie C. – Det var som en parademarsj, med fulle tribuner, seire med store sifre og ledelse fra første stavtak.

Les på F7: Brasiliansk fotball-legende satser friskt

Serie C ble igjen litt tøffere, det virket som om målet om Serie A var litt for langt unna, men også det påfølgende året endte med opprykk.

Denne sesongen kom virkeligheten deisende, Serie B er full av meget gode lag, de beste i Serie B er fullt på høyde med de dårligste i Serie A.

Det var hjemme på Ennio Tardini det hele skulle avgjøres. Det var fire lag som dominerte Serie B, Empoli som ble seriemestre, Parma som havnet på andre med samme poengsum som Frosnione og Palermo som endte på fjerdeplass.

Kaptein  Alessandro Lucarelli har levert Serie A som lovet og pensjonerer seg nå i en alder av 40.

 

Parma har fredet hans draktnummer seks og skriver at  Alessandro Lucarelli vil for alltid være deres kaptein: «Alessandro Lucarelli sarà per sempre il nostro capitano»

————————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp