Gutten med gullhanskene.

Sky Italia melder i dag at AC Milan keeper Gianluigi Donnarumma som er på utgående kontrakt mest sannsynlig ender opp i Barcelona. – Fra vårt ståsted virker det svært usannsynlig gitt mengden med ondt blod mellom Barcelona og Donnarumma sin agent Mino Raiola.

Og tidligere denne uken bekreftet Milanos sportsdirektør Paolo Maldini at klubben og keeperen går hver til sitt når kontrakten hans utløper. Maldini sa helt uten ironi følgende: «Han fortjener all respekt. Han har gitt oss mye, men nå er våre veier delt. Jeg kan bare ønske ham lykke til»

Les: Vil bytte Jens Petter Hauge mot argentinsk landslagsspiller

Når det er sagt, AC Milan forsøkte ikke veldig hardt å forlenge med 22 åringen som faktisk er en meget habil keeper. – Det er to grunner i tillegg til dårlig blod at Barcelona ikke kommer til å skrive en avtale. Sky melder at det ikke er en hindring at Barcelona faktisk har en av verdens beste keepere i Marc-André ter Stegen og at de har satt av penger til en som kan utfordre den tyske keeperen.

En annen aktuell klubb er Juventus, men de synes å fortsette å satse på Wojciech Szczęsny som nå tilbakevendte Masimiliano Allegri hentet fra Arsenal.

Vi tror ikke det blir så enkelt for Gianluigi Donnarumma å finne seg en ny klubb, hans lønn på 195 000 euro i uken var ikke nok til å bli i AC Milan. – Juventus og Barcelona har i hvert fall ikke økonomi eller lyst til å ta på seg noen nye gigantlønninger.

Les: Barack Obama mer imponert over Rashford enn klokkene til Haaland