På tide å hente inn den franske midtstopper-krigeren? (foto: united, twitter)

Crystal Palace hadde en sterk 1-0 seier over Southampton i første runde. Neste helg venter Manchester United som samme dag forlot treningskampen på Villa Park med 1-0 tap og en bøtte med ubesvarte spørsmål.

Vi vet ikke om denne forestillingen fikk Alan Shearer til å endre mening om Uniteds kapasitet denne sesongen, men Newcastle-legenden har hvertfall plassert United et hakk ned fra forrige sesong.

-United vil se oppover på tabellen etter den sterke tredjeplassen, men å forbedre dette kommer til å bli ekstremt vanskelig sånn tingene er nå, begynner Shearer ifølge Manchester Evening News.

Les: Harry Maguire får krystallklar beskjed fra Solskjær

-Jeg er ikke sikker på at de har bredden til å bli en utfordrer, men jeg forventer 1-2 flere signeringer etter Donny van de Beek. United blir spennende å se på selv uten Jadon Sancho, men det jeg er mest interessert i er å se hvordan keeper-situasjonen ender når det er en kamp mellom de Gea og Henderson, fortsetter Shearer.

Les på Spansk Fotball: Real Madrid skal utnytte muligheten for å sikre seg Kylian Mbappé

Som putter Manchester City som favoritt, så Liverpool, så Lampards nyinnkjøpte gjeng med stjerner, fulgt av United. Samtidig påpeker Shearer at det er vanskelig å spå før vinduet lokker 5. oktober. Han minner på hva som skjedde da United fant sin portugiser.

-Hvis noen trenger bevis på hvilken enorm forskjell en eller to signeringer kan utgjøre, trenger de ikke å se lenger enn til Bruno Fernandes hos United.

Lykkes United med de 1,2,3 siste innkjøpene i løpet av de neste ukene, kan dermed Solskjær og gjengen bli en reel utfordrer til topp 3-plassering (er vår optimistiske tolkning av Sheares analyse)

Vi later som vi ikke så det tafatte tapet mot Aston Villa på lørdag og minnes heller Pogba forrige gang det var poeng å hente på Villa Park.

Les: Kjempedebut: Willian lå bak samtlige mål