(c) Bilde: Manchester United: Ander Herrera

Den spanske midtbanespilleren Ander Herrera er for tiden ute med en hamstringsskade etter Champions League oppgjøret mot Sevilla, men er sentral i en nye overgangsrykter.

Les: Jose Mourinho redd enda en alvorlig skade er et faktum

Media i hjemlandet skriver at han aksepterer hans karrière i klubben er over, Herrera var fast på laget sist sesong, men årets utgave har det vert langt mellom kampene. Årsaken ligger i skader, varierende form og en stadig dårlige forhold til manager Jose Mourinho.

Manchester United er aktivt ute og leter etter en ny sentral midtbanespiller som skal være på plass i sommer, det lover ikke godt for Ander Herrera.

Les: Sjefene kritiserer behandlingen av Luke Shaw

Ifølge El Gol Digital, vurderer den baskiske spilleren en oppsiktsvekkende retur til Athletic Bilbao. Herrrera har også en god mulighet for en overgang til Atletico Madrid,  Diego Simeone har lenge og åpenlyst beundret hans ferdigheter og hatt han på sin ønskeliste, senest i vinter da klubben for første gang etter karantenen kunne kjøpe spillere.

Herrera spilte fra start bare fem ganger så langt i denne Premier League sesongen, mange mener at hans begrensede spilletid kan ha noe å gjøre med en hendelse tilbake i april 2017.

Inviterte en spion til treningsfeltet

Ander Herrera inviterte en nær venn med tilknytning til Celta Vigo til Carrington treningsfelt. Jose Mourinho skal ha reagert kraftig på dette og pekt på hvor uklokt det var rett før de skulle møte Celta Vigo i semifinalen i Europa League.

Det som var fra Ander sin side et ønske om å vise en venn hvor de trente og normal sosial omgang ble oppfattet som å invitere en spion inn i klubben i et forsøk på å oppnå fordel før en viktig kamp.

Sjekk ut oddsen