Har hatt det artig sammen. (foto: dortmund, twitter)

Når du ligger på andreplass i Bundesliga helt på tampen av sesongen, da skal du ikke slippe inn 4 baklengs – mot Bochum. Det var nok til å få Axel Witsel si mer enn han hadde tenkt.

All honnør til ligaens 11. beste klubb, men for Borussia Dortmund var dette et tap som skulle vært unngått. Etter kampen fikk Witzel mikrofonen for å ta oppsummeringen for Dortmund. Det endte med at han bekreftet at ryktene stemmer om at han er ferdig hos Dortmund.

Les: Klar for å ta over kapteinsrollen hos Arsenal

-Vi har sluppet inn altfor mange mål denne sesongen, også den forrige. Vi må forbedre oss før neste sesong, begynner Witzel til WAZ etter lørdagens tap mot Bochum (hjalp ikke med hattrick av Haaland).

-Jeg sier vi, men jeg vil ikke være der. Jeg er borte før neste sesong. Jeg er glad jeg har spilt i fire år på høyeste nivå, men jeg er lei meg for å forlate klubben, jeg har mange venner og teammates her, kommer det fra 33-åringen.

Da var det ikke noe mer å lure på. Witzel er klar for å skifte beite, Dortmund rydder plass for neste generasjon.

Her har du sammendrag fra kampen:

Les: Får det nå «dobbelt så tøft» å ta Premier League-trofeet