Adrien Rabiot

Det gir et helt spesielt inntrykk for en eventuell ny arbeidsgiver når den du lurer på å ansette kommer dragene med sin mor. Og ikke bare det hun vil forhandle om lønna og kompensasjon til tidligere arbeidsgiver også.

Adrien Rabiot som nå er 23 år gammel har inntil nylig har sin egen mot som agent, men etter en mislykket overgang fra Paris Saint-Germain til Barcelona har han ifølge den spanske avisen Sport fikk hun sparken.

Les: Le Parisien: Rabiot har bestemt seg

Det var egentlig plankekjøring, kontrakten med Paris Saint-Germain går ut til sommeren og Barcelona var ekstremt interesserte i å gjøre en avtale. Fomling og manglende forståelse for regelverket gjorde at det ikke ble en avtale.

Jeg vil råde alle om å ikke ta med seg sine foreldre eller kjæreste på jobbintervju. 

Nå er det nye klubber som gjelder og Adrien Rabiot vil øke sine sjanser for en vellykket overgang til sommeren.  Liverpool og Tottenham har et godt øye til Rabiot og vil sikkert snart åpne en dialog om overgang til sommeren. – Barcelona har ikke gitt opp og Arsenal skal ha oppdaget det ikke ble en overgang til La Liga som de var sikre på at skulle skje (som alle oss andre også) og har kastet seg inn i kampen om Rabiot sin gunst.

Det var mer naturlig at  mamma Veronique Rabiot var med å forhandle da lille Rabiot skulle skrive sin første proffkontrakt med Paris Saint-Germain etter å ha vært en del av klubbens ungdomssatsning siden han var 15 år gammel.

Les på Popidol: Nå vil høyre innføre fraværsgrense på ungdomsskolen også