(c) Bilde: RBK: Anders Trondsen

Det er veldig mye som ikke har stemt en god stund i Rosenborg og det har begynt å gi negative resultater også for klubbens økonomi. – Det er slik med supportere at de aller fleste liker å vinne, og når det blir slik det har vært i det siste har det å møte opp på kamp på Lerkendal vært forbundet med en stor sjanse for tap og nedtur.

Så lenge resultatene uteblir holder mange supportere seg hjemme, som resultat, Rosenborg har blitt nødt til å spare penger. – Derfor er det en del som stiller seg undrene til at klubben har sagt nei takk til å cashe inn.

Les: Gareth Bale blir i Real Madrid

Det er vanskelig å selge fra «bunnen» av tabellen

Allerede før sesongen var det klart at klubben har budsjettert med 25 millioner kroner i spillersalg denne sesongen. – I en lengre artikkel i Adresseavisa  om spillersalg kommer det frem at RBK takket nei til et bud på mer enn de 25 millioner kronene i fjor sommer.

Spilleren som fikk bud på seg er Anders Trondsen, som for det har slitt med skader denne våren.

Les: Ole Erevik avslutter med tap mot sin gamle klubb

«I fjor sa Rosenborg etter det Adresseavisen vet blant annet nei til bud på over 30 millioner kroner for Anders Trondsen. Det avslaget ønsker ikke Tove Moe Dyrhaug  å kommentere» skriver Adressa.

«Er dere mer tilbøyelig til å selge spillere nå?» spør avisen.

«Det er alltid aktuelt å selge. Vi er jo en selgende klubb, og det er viktig at vi holder fast på vår strategi og mål. Så du kan si at om den rette klubben kommer med det rette budet for den rette spilleren, er det viktig for oss at vi er en selgende klubb, slik vi har sagt», sier Dyrhaug.

Anders Trondsen kom fra Sarpsborg 08 august 2017 for 10 millioner kroner.