Koser seg på tribunen i kampen mot Alaves. Litt etter tok Gareth Bale seg en liten blund

Det blir aldri et tiårsjubileum og gullklokke til Gareth Bale for hans tid i Real Madrid. – Til sommeren er Wales store sønn ferdig i klubben. – Wales har fått utsatt sin sluttspillfinale på «ubestemt tid» så om de kommer til VM i Qatar eller ikke er fortsatt et åpent spørsmål.

32 år gamle Gareth Bale flørter med muligheten for å legge fotballskoene på hylla. Han skal visstnok gjøre det etter VM.

Les: Der kom signaturen Manchester United fans har ventet på

Real Madrid fansen som ikke akkurat er forelsket i Bale glemmer at de faktisk har, i noen måneder til en av verdens aller beste fotballspillere. Siden Gareth Bale ble rekruttert til Real Madrid fra Tottenham sommeren 2013 og har han scoret for 106 mål (mange av dem svært viktige) og 67 assist på 256 kamper for «Los Blancos».

Italienske Calciomercato melder nå at AC Milan er interessert i å signere Bale. – Klubben som har 40 år gamle Zlatan Ibrahimović med videre ser ikke på alder som en ufordel, tvert imot, italienske klubber verdsetter høyt erfaring. – Så 32 år er ingen alder!.

Det er journalisten Rudy Galetti som opplyser at det har vært kontakter mellom partene. – Skulle Wales nå mesterskapet er det ikke utrolig at Bale leter etter en klubbadresse hvor han kan få spilletid på toppnivå for å forberede seg godt.

Les: Barcelona henter inn 4 milliarder og kutter kostnader – aner vi en fantastisk og befriende retur for Lionel Messi?