Hvis ikke dette bildet er godt nok bevis så vet ikke jeg!!

Aaron Ramsey er i en litt spesiell situasjon om dagen. Juventus har droppet han fullstendig samtidig som klubber står i gå for å sikre seg waliserens signatur. – Det har hamret inn bud fra klubber som Aston Villa, Burnley, Crystal Palace, Newcastle og Wolverhampton, men de har til stor frustrasjon for Juventus alle blitt avvist.

Nå som han faktisk har satt seg på et fly er det fordi, Juventus er villige til å garantere for at samme lønn blir utbetalt etter skatt uansett hvilken klubb han velger. – Det gir 31 år gamle Ramsey mulighet til å oppfylle en barndoms drøm. Wales har sterke bånd til Skottland og midtbanespilleren hadde Rangers som en barndoms drøm.

Det gir også Rangers manager Giovanni van Bronckhorst som overtok for seriemestrene etter Steven Gerrard dro til Aston Villa å hente en spiller som de normalt ikke ville ta sjansen på.

The Athletic som først så Aaron Ramsey seg på en flyplass i Storbritannia er enige med Sky Sports at Rangers, Juventus og Aaron Ramsey vil jobbe hardt for å få til en avtale nå i kveld.

Les: Liverpool sender Nathanial Phillips for å kjempe om opprykk