Hjem Fotball Fra å være Premier League kaptein til prøvespill i OBOS ligaen

Fra å være Premier League kaptein til prøvespill i OBOS ligaen

april 26, 2017

Ikke alle karrièrer peker rett oppover, selvom OBOS ligaen er fett nok er prøvespill og trening med Start et stykke unna kapteinsbindet i West Ham. Nigel Reo-Coker (32) er ledig på markedet uten en klubb for øyeblikket etter av avtalen hans gikk ut på dato med Montreal Impact i fjor. 

Start som har begynt årets sesong med mange skader, trenger forsterkninger og de trenger dem nå. Da er bare kontraktløse et alternativ.

«Vi har hatt en dialog med agenten hans. Vi vet at han er i en sånn situasjon som tilsvarer hva vi kan få tak i i øyeblikket» sier Start-trener Steinar Pedersen til Fædrelandsvennen.

Midtbanespilleren har fått noen landskamper for U19 og U21. Han startet sin profesjonelle karriere i Wimbledon i 2002 og ble West Ham spiller etter to sesonger, før ny overgang til Aston Villa i 2007. Fra 2011 var det mange bytter, blant Bolton Wanderers, Ipswich Town, Vancouver Whitecaps, Chivas i USA og nå sist Montreal Impact. Den siste tiden har det vært mye prøvespilling og lite napp, han var innom Lillestrøm i vinter og Granada hvor nå nylig ansatte manager Tony Adams skal ha sagt ja, men ikke akkurat nå.

 

 Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.