Ønsker større eventyr. (foto: united, twitter)

Siden José Mourinho tok Champions League pokalen med Porto og skapte historie, har det blitt den ene storklubben etter den andre i forskjellige ligaer. Det har så langt ikke blitt noen ny managerjobb siden han fikk sparken i Manchester United før jul. Han har tjent til livets opphold ved å ta noen TV oppdrag. 

Spørsmålet aller stiller seg er; hvilken klubb Mourinho ender opp med som sin neste.

56-åringen har trent Chelsea og Manchester United i England, Inter i Italia og Real Madrid i Spania. (Og Porto hjemme i Portugal).

Nå kommer han med et stort hint om hvor neste steg er.

– Jeg kan se meg selv trene en klubb i Ligue 1. Jeg er en mann som har jobbet i fire ulike land. Jeg liker å bli kjent med nye kulturer. Å jobbe i en ny toppserie vil være en fantastisk erfaring, sier han ifølge TV 2.

Den største trenerjobben i Frankrike er uten tvil Paris Saint-Germain. Det er imidlertid lite som tyder på at Thomas Tuchel, som ble ansatt i fjor sommer, kommer til å bli fjernet fra sin stilling for øyeblikket.

Riktignok har klubben vært krystallklare på at de ønsker suksess i Champions League og dersom hovedstadsklubben ryker ut tidlig i sluttspillet kan det bli endringer på trenersiden.

Klubbene Lille, Lyon og Marseille har økonomi til å ansette Mourinho, det samme har Monaco.